ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: Πρόσκληση για την παρουσίαση του «Η Ελλάδα δέκα χρόνια μετά»


Την Πέμπτη 1 Απριλίου, στις 11:00 π.μ., το ΙΝΕ - ΓΣΕΕ διοργανώνει μια εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστεί η μελέτη που ανέθεσε να εκπονήσει ο διευθυντής του ΚΕ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνεργασία με τον ‪Frédéric Lebaron και την Graziela Perosa, και η οποία δημοσιεύτηκε με τίτλο «Η Ελλάδα 10 χρόνια μετά: Η ευδαιμονία στην Ελλάδα το 2020 μέσα από τις διεθνείς στατιστικές εκθέσεις».


Στη συζήτηση, θα συμμετάσχουν:

Γιάννης Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΓΣΕΕ

Γιώργος Αργείτης, Επιστημονικός Δ/ντήςτου ΙΝΕ ΓΣΕΕ και Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ

Παναγιώτης Λιαργκόβας, Πρόεδρος στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών και Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, ο οποίος θα παρουσιάσει τα ευρήματα της μελέτης.


Πρόκειται για μια πολύ σημαντική, επιστημονικά και κοινωνικά, δημόσια συζήτηση στην οποία θα εκτεθούν , μεταξύ άλλων, και οι αρχές της επιστημονικής προσέγγισης της οικονομίας της ευτυχίας των πολιτών.


Εδώ θα βρείτε τον σύνδεσμο ώστε να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση


Συνέντευξη στην εκπομπή «Η φωνή της Ελλάδας»


Για την παραπάνω μελέτη, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραχώρησε την Τρίτη 23/3 συνέντευξη στην εκπομπή «Η φωνή της Ελλάδας» στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. Μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα της συνέντευξης εδώ .